Ndërlidhjet

PRESHEVË


Në Luginën e Preshevës në jug të Serbisë nesër do të fillojë regjistrimi i popullsisë, pas arritjes së marrëveshjes që në regjistrim të përfshihen edhe personat e xhvendosur nga komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjes.
Sipas marrveshjes me autoritetet e Beogradit regjistrimi i pesonave të xhvendosur do të bëhet atje ku ndodhen ata, në Kosovë o gjetkë, nga komisionet përkatëse, deri në 25 prill, në praninë edhe të mbikëqyrësve të OSBE-së.
XS
SM
MD
LG