Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Xhinxhiq në mbledhjen e Kuvendit republikan mbështeti Marrëveshjen për ri-rregullimin e raporteve Serbi - Malit të Zi dhe e quajti “zgjidhje të vetme realiste” me të cilin, siç ka vlerësuar, “Serbia nuk humbe asgjë”.
Përkundër tij, ministri serb i Drejtësisë, Vlladan Batiq, u deklarua kundër Marrëvshjes, akuzoi presidentin jugosllav ,Vojisllav Koshtunica se “ka pranuar diktatin e Evropës”, kurse bashkësine e re shtetërore “Serbia dhe Mali i Zi” e cilësoi si “çardhak as në qiell e as në tokë”.
XS
SM
MD
LG