Ndërlidhjet

BANJA LLUKË


Parlamenti i entitetit serb të Bosnjes, ka rihapur sot debatin rreth ndryshimeve kushtetuese, që kanë për qëllim të sigurojnë të drejta të barabarta për serbët, boshnjakët dhe kroatët. Reformat parashohin gjithashtu përcaktimin e mekanizmave për ngritjen në parlament, të një Këshilli të Banorëve, që do të jetë një garanci më shumë për mbrojtjen e interesave të grupeve përbërëse.
XS
SM
MD
LG