Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyrtarë të UNMIK-ut në Prishtinë kanë deklaruar se nuk është në rrjedhë ndonë proces i transferimit të të burgosurve serbë dhe se asnjë i burgosur nuk ka paraqitur aktualisht ndonjë kërkesë të tillë. Sajmon Hazellok, zëdhënës i misionit, tha se marrëveshja e nënshkruar mes administratës së Kombeve të Bashkuara dhe Beogradit megjithatë do të ketë aplikimet e veta por jo në ato shifra që raporton shtypi. Funksionarë të UNMIK-ut kanë vlerësuar se transferimit duhet t'i paraprijnë disa kushte.
XS
SM
MD
LG