Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit ka miratuar njëzërit vendimin me të cilin kërkohet tërheqia “pa vonesë” e Izraelit nga qytetet palestineze dhe mbështetet iniciativa e Shteteve të Bashkuara që të dërgojë sekeratrin e shtetit, Colin Powell në Lindje të Afërt.
Dokumenti urdhëron implementimin e Rezolutës së të shtunës së kaluar, e cila thirrte për armëpushim dhe tërheqjen e trupave izrelite.
XS
SM
MD
LG