Ndërlidhjet

MADRID


Bashkimi Evropian dhe shumë liderë mbështetën plotësisht inkuadrimin e përtërirë të Shteteve të Bashkuara në konfliktin izraelito-palestrinezë dhe iniciativën e presidentit George Bush e vlerësuan në linjë me politikën e Bashkësisë.
Kryeministri i Turqisë tha se konflikti në Lindje të Afërt mund të marrë fund vetëm me intervenimin e Shteteve të Bashkuara.
Udhëheqia palestineze tha se qëndron pa kushte pran deklaratës së preidenti amerikan.
XS
SM
MD
LG