Ndërlidhjet

PRESHEVË


Personat e zhvendosur nga komunat e Preshevës, Medvegjes dhe Bujanocit do të regjistrohen deri në 25 prill në Gjilan dhe në Prishtinë, paralajmëroi Këshilli koordinues i përfaqësuesve politik të shqiptarëve të Luginës së Preshevës në jug të Serbisë.
Për regjistrimin e pesronae nga ky rajon me qëndrim të përkohëshëm në botën e jashtëme është theksuar rëndësia e angazhimit plotësues në vendet ku ndodhen.
XS
SM
MD
LG