Ndërlidhjet

UASHINGTON


Komisioni i Shteteve të Bashkuara për Rregullativën e energjisë bërthamore e ka përfunduar mbikëqyrjen e gjendjes së sigurisë të 103 centraleve bërthamore amerikane.
Komisioni njoftoi se po përfundon hartimin e planeve për raste emergjente dhe kërcënime të mundëshme terroriste.
Disa anëtarë të Kongresit amerikan, që nga sulmet terroriste të 11 shtatorit, i kanë kërkuar qeverisë së Shteteve të Bashkuara që të përmirësojë sigurinë e centraleve bërthamore.
XS
SM
MD
LG