Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zyrtarët jugosllavë thonë se është harmonizuar Projekt-ligji për bashkëpunim me Tribunalin e Kombeve të Bashkuara për krime lufte “që nënkupton dorzimin e shetasve jugosllavë Gjykatës së Hagës” dhe se dokumenti u është dorzuar partnerëve të koalicionit qeverritar ta miratojnë apo refuzojnë deri nesër mbrëma.
Ambasadori i Shteteve të Bashkuara për çështje të krimeve të luftës, Pierr Richard Prosper deklaroi dje në Beograd se RFJ mund të ballafaqohet me pasoja shumë serioze nëse autoritetet nuk vendosin për bashkëpunim të plotë me Tribunalin.
XS
SM
MD
LG