Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Rruga e Kosovës drejt Evropës është e vështirë, por jo e pakalueshme”, ka thënë kryeadministratori Michael Steiner, me rastin e përfundimit të maratonit ndërkombëtar që u mbajt në Prishtinë.
Në mbyllje të manifestimit ku morën pjesë garues nga shtatë vende, kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi tha se “ky është mesazh i qartë për botën se Kosova me hapa të sigurtë hec drejt paqes, tolerancës dhe demokracisë”.
XS
SM
MD
LG