Ndërlidhjet

KUVAJT


Nën presidenti i Irakut Taha Yassin Ramadan e ka përshëndetur pajtimin e Irakut dhe Kuvajtit në samitin e Ligës Arabe.
Ky ishte hapi i parë për farkimin e lidhjeve të freskëta mes dy vendeve, ka thënë Ramadan, në intervistën e parë të një zyrtari të Irakut dhënë mediave të Kuvajtit pas luftës së vitit 1990.
XS
SM
MD
LG