Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Rruga e Kosovës drejt Evropës është e vështirë, por jo e pakalueshme”, ka thënë kryeadministratori Michael Steiner, me rastin e përfundimit të maratonit ndërkombëtar që u mbajt në Prishtinë.
“Ky është mesazh i qartë për botën se Kosova me hapa të sigurtë hec drejt paqes, tolerancës dhe demokracisë” tha kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi në mbyllje të manifestimit ku morën pjesë garues nga shtatë vende.
XS
SM
MD
LG