Ndërlidhjet

KNOKSVILL/TENESI


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush sërish përsëriti se pretë tërheqjen e forcave Izraelite nga territoret palestineze kurse bota arabe të çohet e dënojnë terrorizmin.
Duke diksutuar konfliktin në vazhdim midis Izraelit dhe palestinezëve,presidenti amerikan tha:“presres tërheqien prej andej pa vonesë e më duhet të përsërisë ate që thashë për botën arabe se me qëllim të vendosjes së paqës atje,vendet dhe liderët duhet të çohen dhe të dënojnë terrorizmin dhe aktivitetet terroriste”, ka theksuar presidenti i Shteteve të Bashkuara.
Shtëpia e Bardhë njoftoi ndërkohë se i dërguari special amerikan në Lindje të Afërt, Anthony Zini, takoi kryeministrin izraelit, Ariel Sharon, dhe i përcolli mesazhin se Izraeli duhet të fillojë doemos tërheqien e menjëherëshme nga rajonet palestineze.
XS
SM
MD
LG