Ndërlidhjet

PRAGË


Parlamentet e Serbisë dhe Malit të Zi e miratuan marrëveshjen që e zëvendëson Jugosllavinë federale me emrin e ri “Serbia dhe Mali i Zi”.
Marrëveshja duhet të marrë pëlqimin edhe nga parlamenti jugosllav në Beograd.
XS
SM
MD
LG