Ndërlidhjet

BEOGRAD


Parlamenti federal jugosllav debaton projekt ligjin për bashkëpunim me Tribuanilin e Hagës për krime lufte, që parasheh transferimin e të akuzuarve.
Ndërkaq, qeveria federale ka miratuar mbrëmë Marrëveshjen që do të zëvendësonte Jugosllavinë me shtetin e quajtur “Serbia dhe Mali i Zi” dhe ia kaloi parlamentit për miratim urgjent.
XS
SM
MD
LG