Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i forcës paqëruajtëse të KFOR-it, gjenerali Marcel Valentin, tha se NATO po përgatitet që të ri-strukturojë forcën.
Derisa ristrukturimi ndoshta do të rezultojë në reduktim trupash,Valentin tha se atje do të ketë me gjasë rritje të personelit për mbledhje informatash zbulimi.
Ai tha se do të donte të kishte më shumë informata zbulimi për kontrabandën me njerëz, drogën, armët dhe veturat.
XS
SM
MD
LG