Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyrtarët më të lartë ndërkombëtarë në Kosovë dhe ata vendorë morën pjesë në asgjësimin e armëve ilegale, të dorzuara vullnetarisht në kuadër të programit të amnestisë për to, që skadon në 15 prill.
Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner, duke qëndruar pranë presidentit Ibrahim Rugova, e ka vlerësuar shum të suksesëshme programin e dorëzimit vullnetar të armëve.
KFOR thotë në një komunikatë se situata e përgjithëshme e sigurisë në Kosovë është përmirsuar “dita-ditës gjatë disa muajve”.
XS
SM
MD
LG