Ndërlidhjet

PODGORICË


Katër ministra të qeverisë malazeze me orientime për pavarësi dhanë dorëheqie nga postet për të protestuar Marrëveshjen që ruan unionin e përkohëshëm të kësaj republike jugosllave me Serbinë, nën emërin e shteit të ri.
Ministrat Zharko Rakçeviq, Branko Lukovac, Dragisha Burzan dhe Jusuf Kalomperoviq, kanë kërkuar referendumin e menjëhershëm për pavarsinë e Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG