Ndërlidhjet

MADRID


Sekretari amerikan i shtetit, Colin Powell, arrinë nga Madridi në Izrael, pas një ndalimi të shkurtër në Jordan, në kuadrin e përpjekjeve për qetësimin e tensioneve në Lindje të Afërt.
Powell ka kontaktuar nga Madridi kryeministrin izraelit, Ariel Sharon dhe ka theksuar rëndësinë për inkuadrimin e liderit palestinez,Yasser Arafat, në misionin e tij në Lindje të Afërt.
XS
SM
MD
LG