Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ish- shefi i policisë së Serbisë, Vllajko Stoillkoviq, i akuzuar për krime lufte në Kosovë, shkrepi koburen në kokën e tijë para parlamentit federal, pas miratimit të ligjit për bashkëpunim me Tribunalin e Hagës nga parlamenti jugosllav.
Mjekët bëjnë përpjekje ti shpëtojnë jetën
Stoillkoviqiti cili, sipas dëshmitarëve, kishte dalë nga Kuvendi dhe kishte shkrepur koburen vetëvetes.
Kryeministri i Serbisë, Zoran Xhinxhiq tha se ligji që u miratua do të zgjidhë të gjitha problemet që ka vendi me Gjykatën e Hagës.
XS
SM
MD
LG