Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyrtarët më të lartë të Kosovës i kanë dënuar protestat e ekstremistëve serbë në Mitrovicë me ç,rast u plagosën policë të UNMIK-Ut dhe kanë kërkuar nga administrata e Kombeve të Bashkuara që të përshpejtojë procesin e unifikimit të qytetit.
Në intervistat për mediat vendore, prseidenti Ibrahim Rugova u ka drejtuar mezash serbëve duke thënë se ata janë gjithashtu qytetarë të Kosovës dhe u ka bërë thirrje që të respektojnë ligjin, rendin dhe paqën.
Kryeministri Bajramj Rexhepi e ka cilësuar si “akt terrorist” sulmin e ekstremistëve serbë ndaj policisë ndërkombëtare në Mitrovicë.
XS
SM
MD
LG