Ndërlidhjet

BEOGRAD


Grupi për të drejtat e njeriut “Human Rights Watch” e ka kritikuar ligjin e sapomiratuar për ekstradimin e të dyshuarve për krime të luftës, duke thënë se “ka shumë të meta dhe zbrazëti”.
Human Rights Watch ka vërejtje se ligji do të zbatohet vetëm për ata që tani më janë akuzuar nga Tribunali i Hagës, dhe nuk ka paraparë afate për transferimin e të dyshuarve.
XS
SM
MD
LG