Ndërlidhjet

SELANIK


Ballkani ende paraqet rrezik për pjesën tjetër të Evropës, shkaku i krimit dhe korrupsionit në rritje, përkundër retorikës së butë të liderëve të rajonit, tha komisioneri evropian Chriss Patten.
Kroacia duhet t’i përmirësojë marrëdhëniet me fqinjët, Jugosllavia tani duhet t’i vërë forcat e sigurisë nën kontrollin civil, në Bosnje ka përmirësime, kurse Maqedonia duhet më shumë të godasë korrupsionin, tha komisioneri evropian Patten.
XS
SM
MD
LG