Ndërlidhjet

SARAJEVË


Presidenti i Austrisë Thomas Klestil u zotua t’i ndihmojë Bosnjes në përpjekjet e saj për integrimin në Bashkimin Evropian.
Klestil theksoi se Bosnja duhet të jetë e bashkuar, multietnike dhe multikulturore, kurse presidenca shumë-etnike e saj paraqet “rrugë pozitive që Bosnja po e ndjek”.
XS
SM
MD
LG