Ndërlidhjet

SELANIK


Ballkani ende paraqet rrezik për pjesën tjetër të Evropës, shkaku i krimit dhe korrupsionit në rritje, tha komisioneri evropian Chriss Patten.
Kroacia duhet t’i përmirësojë marrëdhëniet me fqinjët, Jugosllavia duhet t’i vërë forcat e sigurisë nën kontrollin civil, në Bosnje ka përmirësime, kurse Maqedonia duhet më shumë të godasë korrupsionin, tha komisioneri evropian Patten.
XS
SM
MD
LG