Ndërlidhjet

RAMALLAH


Në një deklaratë thuhet se“Presidenti Yaseer Arafat dhe udhëheqia palestineze dënojnë të gjitha aktivitetet terroriste që vënë në shënjestër civilët, qofshin ata izraelitë apo palestinezë.
Arafat thotë në deklaratë se “ky pozicion buron nga parimet tona të përherëshme që rrefuzojnë përdorimin e dhunës dhe terrorit kundër civilëve si rrugë për arritjen e qëllimeve politike”.
Deklarata bëhet në kohën kur Arafat shpreson të takojë sekretarin amerikan të shtetit gjatë misionit aktual në Lindje të Afërt.
XS
SM
MD
LG