Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Ministri i Jashtëm i Pakistanit, Abdul Sattar ka kërkuar nga Këshilli i Sigurimit i OKB-së që të “veprojë urgjentisht” lidhur me propozimin e sekretarit të përgjithëshëm ,Kofi Annan për formimin e një force ndërkombëtare që do të mbështeste paqën në rajonin e Lindjes së Afërt.
Ministri i Pakistanit ka kërkuar edhe tërheqien e “menjëherëshme” të forcave izraelite nga qytetet palestineze dhe “vazhdimin urgjent të procesit politik për zgjidhjen e çështjes palestineze në pajtim me rezolutat e Këshillit të Sigurimit”.
XS
SM
MD
LG