Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Njeriut me seli në Prishtinë i ka paraqitur Tribunalit të Hagës “dokumentacionin për 20 policë dhe paramilitarë serbë” të dyshuar për krime lufte në Kosovë.
Këshilli thotë se Tribuanali ka baza të ndërmarrë procesin kundër të 20 vetave, duke shtuar se në bazë të deklaratve të dëshmitarëve dyshohet se ata janë përgjegjës për masakrimin e 154 civilëve shqiptarë në kumunën e Lypianit.
XS
SM
MD
LG