Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Ministrat e Jashtëm të Bashkimit Evropian në mbledhjen në Luksemburg diskutuan iniciativën paqësore gjermane, e cila paraqet plane për heqien e vendbanimeve të kolonëve ebrejë dhe krijimin e shtetit palestinez, në një afat kohor prej dy vjetësh.
XS
SM
MD
LG