Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Donald Rumsfeld thotë se kaseta që u paraqit nga televizioni Al Jazzera, që tregon Osama bin Ladenin, duket se është sajuar nga sekuenca të emituara vitin e kaluar dhe se nuk ka nxjerrë ndonjë konkludim nëse bin Laden është gjallë apo vdekur.
Al Jazzera emitoi para dite pjesë nga kaseta me një bombardues vetëvrasës të 11 shtatorit duke lexuar amanetin e tij të fundit si dhe skena të Bin Ladenit dhe anëtarëve tjerë kryesor të rrjetit terrorist al Kaida, por nuk tha se ku e gjeti kasetën apo kur u incizua ajo.
XS
SM
MD
LG