Ndërlidhjet

PRISHTINË


76 deputetë në Kuvendin e Kosovës kanë votuar që situata aktuale në Mitrovicë dhe marrëveshjea e nënshkruar mes Jugosllavisë dhe Maqedonisë për çështjen e kufirit, të merren në shqyrtim në seancën e sotme. Kundër kanë qenë deputetët serbë të koalicionit “Kthimi”.
XS
SM
MD
LG