Ndërlidhjet

KEJP KANAVERAL


Astronautët në stacionin ndërkombëtar të gjithësisë, po përgatiten për daljen e katërt dhe të fundit në hapësirë, në kuadër të misionit për rikonstruktimin e stacionit me pajisje më moderne.
XS
SM
MD
LG