Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian tha se Izraeli duhet patjetër të lejojë depërtimin e ndihmave humanitare në zonat e okupuara palestineze.
Kryesuesi i unionit, ministri i Jashtëm i Spanjës Jose Pique tha se gjendja humanitare në territoret palestineze është “e padurueshme”.
Bashkimi Evropian tha se në territoret palestineze dhe në Çeçeni janë përçmuar “parimet themelore të së drejtës humanitare”.
XS
SM
MD
LG