Ndërlidhjet

TIRANË


Me qëllim të modernizimit të armatës së saj, Shqipëria përpiqet të shesë arsenalet nga epoka e komunizmit, përfshirë avionë lufte, tanke dhe nëndetëse, apo ti asgjësojë nëse nuk do të gjenden myshterinjë, thanë zyrtarët në Tiranë.
Shefi i shtamadhorisë, gjenerali Pëllum Qazimi ka thënë se “mbajtja e këtij armatimi është shumë i shtrenjtë e nëse nuk do të mundemi ti shesim do ti asgjësojmë ato” armë.
XS
SM
MD
LG