Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush thotë se misioni i sekretari amerikan të shtetit ,Colin Powell në Lindje të Afërt ka “arritur progres” në drejtim të paqës midis Izraelit dhe palestinezëve dhe theksoi se tani është koha për të gjithë që të bëjnë “zgjedhjen për paqë”.
Duke folur para kadetëve në Institutin Ushtarak në Virgjini presidenti i Shteteve të Bashkuara përsëriti vërejtjen edhe ndaj asajë që e patë quajtur “bosht i së keqes” dhe theksoi se nuk do t,u lejohet “regjimeve më të rrezikëshme” në botë që “të kërcënojnë” me armët më të rrezikëshme.
XS
SM
MD
LG