Ndërlidhjet

BEOGRAD


Parlamenti jugosllav hapi debatin plenar për Marrëveshjen që zëvendëson federatën jugosllave me union të ri me emërin “Serbia dhe Mali i Zi”.
Presidenti Vojisllav Koshtunica tha se Marrëveshja përfundoi “proceset e dezintegrimit të Jugosllavisë” si dhe në Ballkan, dhe kërkoi miratimin e sajë.
XS
SM
MD
LG