Ndërlidhjet

XHENIN


I deleguari i Kombeve të Bashkuara në Lindje të Afërt, Terje Larsyen vizitoi kampin e refugjatëve palestinezë të Xheninit dhe skenat që pa i qujati “tmerr të pabesueshëm”.
Ai kërkoi që grupeve humanitare t,u lejohet prani e papenguar në kamp.
XS
SM
MD
LG