Ndërlidhjet

PRAGË


Bashkimi Evropian, Kombet e Bashkuara, liderë palestinezë dhe vende arabe si dhe organizata ndërkombëtare humanitare, sot kërkuan të bëhet një hetim i menjëhershëm ndërkombëtarë lidhur me akisonet e ushtrisë izraelite kundër palestinezëve në kampin e refugjatëve në Xhenin.
I deleguari i Kombeve të Bashkuara në Lindje të Afërt, Terje Larsen qarkulloi kampin e Xheninit, duke i quajtur skenat “tmerr i pabesueshëm”.
XS
SM
MD
LG