Ndërlidhjet

VIENË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë e miratoi sot buxhetin shtesë për zgjedhjet lokale në Kosovë të caktuara për 21 shtator, duke ndarë 18.3 milionë euro më shumë.
Kryesuesi i OSBE-së, ambasadori portugez Joao de Lima tha se ky vendim “paraqet sinjal të qartë për interesimin e OSBE-së për stabilizimin e Ballkanit, si dhe promovimin e demokracisë dhe ligjit”.
XS
SM
MD
LG