Ndërlidhjet

PODGORICË


Kryeministri i Malit të Zi Filip Vujanoviq dha dorëheqje në mes të debatit për rirregullimin e federatës jugosllave si union i Serbisë dhe Malit të Zi.
Qeveria e Vujanoviqit u gjet në krizë nga reagimet e ithtarëve të pavarësisë në parlament, qysh kur u dakordua të ridefinojë unionin me Serbinë
Në letrën drejtuar parlamentit, Vujanoviq shkroi se përpjekjet e tij për të ruajtur koalicionin dështuan në çështjen e pavarësisë së vendit.
XS
SM
MD
LG