Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti Vladimir Putin tha se Rusia dëshiron të luajë rol të barabartë në trupin e ri të përbashkët me 19 vendet anëtare të NATO-s, që pritet të formohet muajin e ardhshëm.
Putin tha se Këshilli “do të jetë efektiv vetëm nëse të gjitha vendet njësoj marrin pjesë në procesin dhe bashkëpunojnë në baza të barabarta”.
XS
SM
MD
LG