Ndërlidhjet

HAGË


Ideologjia e Millosheviqit është fashiste, tha publicisti dhe intelektuali kosovar Veton Surroi në gjykimin e sotëm të ish presidentit jugosllav në Tribunalin e Hagës.
Çdo ideologji që i dëbon dhe vret njerëzit në baza nacionale është ideologji fashiste, dhe kushdo që të veprojë ashtu, ai vetëm e ndjek ideologjinë fashiste të Millosheviqit, tha Veton Surroi, i cili në Hagë u paraqit në cilësinë e dëshmitarit kundër Millosheviqit.
XS
SM
MD
LG