Ndërlidhjet

GJENEVË


Komisioni i Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut e akuzoi Irakun për shkelje sistematike dhe serioze të të drejtave të njeriut.
Në rezolutën të prezantuar nga Bashkimi Evropian, Iraku akuzohet për përhapje të terrorit, ndëshkime çnjerëzore dhe shtypje të shumëanshme të opozitës.
XS
SM
MD
LG