Ndërlidhjet

UASHINGTON


Jugosllavia duhet të bashkëpunojë më shumë me Tribunalin e Hagës për krime lufte para se Uashingtoni të vazhdojë ndihmën finansiare prej 40 milionë dollarësh për Beogradin, tha Stejtdepartmenti.
Zëdhënësi Richard Baucher përgëzoi Beogradin për publikimin e listës me 23 serbë të akuzuar për krime lufte, por ka theksuar se “hapi i ardhëshëm duhet të jetë arrestimi dhe transferimi i të gjithë të akuzuarve në Tribunalin e Hagës, sa më parë që është e mundur”.
XS
SM
MD
LG