Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit ka miratuar njëzërit rezolutën për dërgimin e një ekipi të OKB-së për “përcaktimin e fakteve” në kampin refugjatëve palestinezë në Xhenin, që ishte një nga skenat e luftimeve më të shpra gjatë inkurzionit të forcave izraelite në Bregun perëndimor.
Vëzhguesi palestinez në Kombet e Bashkuara, Nasser Al Kidva tha se palestinezët besojnë se në kampin e refigjatëve në Xhenin janë bërë “krime serioze lufte dhe masakër serioze”.
Izraeli ka mohuar të gjitha akuzat për masakër.
XS
SM
MD
LG