Ndërlidhjet

UASHINGTON


Departamenti amerikan i Shtetit përgëzoi Beogradin për publikimin e listës me 23 serbë të akuzuar për krime lufte, por zëdhënësi Richard Baucher ka theksuar se “hapi i ardhëshëm duhet të jetë arrestimi dhe transferimi i të gjithë të akuzuarve në Tribunalin e Hagës, sa më parë që është e mundur”.
Ndërkaq, qeveria jugosllave u zgjati deri ditën e hënë afatin shetasve të saj të akuzuar për krime lufte nga Tribunali i Hagës që të vetëdorëzohen vullnetarisht.
XS
SM
MD
LG