Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në mbledhjen e përfaqësuesve të Qendrës koordinuese, koalicionit “Kthimi” dhe partive të DOS-it në Beograd është përcaktuar se duhet të forcohet ,siç thuhet, aktiviteti diplomatik i shtetit në planin ndërkombëtar në zgjidhjen e problemit të Kosovës.
Në komunikatë thuhet se janë pranuar prioritetet e kryesisë së DOS-it për politikën në Kosovë dhe se këte politikë të gjithëmbarëshme shtetetërore në Kosovë duhet ta zbatojnë Qendra koordinuese dhe koalicioni “Kthimi”edhe në të ardhëmen.
XS
SM
MD
LG