Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Ismail Asllan thotë se autoritetet e Shkupit u ofrojnë shtetësinë e Maqedonisë bashkëvendësve të tij, goranëve, që jetojnë në rajonin e Dragashit në Kosovë dhe këte e quan “kurthë të rrezikëshme”.
Deputeti u ka deklaruar mediave të Kosovës se autoritetet e Maqedonisë edhe më parë kanë bërë presione të ngjashme ndaj goranëve, por ka theksuar se “kjo tani është kurthë e rrezikshme, në situatën kur as vija kufitare nuk është përcaktuar si duhet”.
XS
SM
MD
LG