Ndërlidhjet

JAGODINË


Ndihmës ministri i Brendëshëm jugosllav, Millomir Markoviq vlerëson se “një pjese të banorëve të Bujanocit dhe Preshevës nuk u ka mbetur tek zgjidhja paqësore e problemeve”duke thënë se kryesysht në rajonet e këtyre dy komuunave, gjatë dy muajve të fundit kanë ndodhur, siç i quan, 11 sulme terroriste.
Në një intervistë për televizionin “Palma plus” Markoviq ka thënë se “fatkeqësisht ka ekstremistë që konsiderojnë se kjo duhet të jetë Kosovë Lindore që më vonë do ti bashkohej Kosovës”.
XS
SM
MD
LG