Ndërlidhjet

MOSKË


Shefi i shërbimit të Rusisë për kontrollin finansiar, Sergei Stepashin tha se ka informata për keqëpërdorime serioze të mjeteve që Fondi Monetar Ndërkombëtar i ka dhënë Rusisë në vitet e vona të 1990.
Ai deklaroi se hetuseit e Rusisë akoma nuk mund t,u bien në gjurmë nja 4 miliardë dollarëve të dhënëa nga FMN-ja.
Përfolja për korrupsion dhe keqëpërdorime të mjeteve nga ky Fond, zbehën mbështetjen politike në mesin e disa vendeve donatore, veçanërisht Shteteve të Bashkuara, për të ndihmuar Rusinë.
XS
SM
MD
LG